Doua dintre evenimentele deosebite din viata fiecarei persoane sunt BOTEZUL (legamantul cu Dumnezeu) si NUNTA (legamantul dragostei).
Deci alegerea celor care se vor acupa de filmarea sau fotografierea evenimentului dumneavoastra este unul dintre cele mai importante aspecte in pregatirea fericitului eveniment! Unul din citatele noastre preferate despre fotografie este: “Nu camera este importanta ci omul din spatele ei”. Nu credem ca oricine cu un aparat foto poate sa iti fie fotograf la nunta, asa cum nu cred ca a detine ultima tehnologie in materie de aparatura fotografica face din cineva un fotograf inspirat, talentat sau de succes.Daca crezi ca avem puncte in comun si iti plac fotografiile noastre si daca esti in cautare de fotograf pentru logodna, cununia civila, nunta, botez, maternitate, album de familie, promovarea companiei sau orice alt eveniment, asteptam sa ne contactezi si sa facem din momentele importante din viata ta amintiri de neuitat.

Vă stăm la dispoziţie pentru orice informaţii, cereri, comentarii sau nelămuriri.

-EDITARE FOTO VIDEO PROFESIONALA

-RESTAURARE IMAGINI VECHI / DETERIORARE

-DVD PERSONALIZATE

-FILMARE FULLHD SI 4K

Nunta este o ceremonie religioasă și/sau civilă, în timpul căreia se sărbătorește începutul unei căsătorii. În mod obișnuit, nunta este un ritual care se oficializează uniunea dintre două persoane (în majoritatea țărilor lumii: de sexe diferite) în fața unei autorități civile sau/și religioase, urmată de o petrecere.

Nunta este compusă din mai multe părți:

  • cununia civilă
  • cununia religioasă
  • petrecerea ce urmează ceremoniei religioase sau cununiei civile, petrecere la care sunt invitate rudele pentru a serba unirea celor doi tineri printr-o ceremonie mai mult sau mai puțin fastuoasă.
nunti bihor
Photoline Studio

Ce oferim ?Echipa Nunti Bihor ofera servicii complete de organizare evenimente festive(foto,video,sonorizari)-nunti-majorate-chefuri-sedinte foto-diverse

-Servicii complete de organizare evenimente festive(foto,video,sonorizari)
-Filmare si poze profesionale pentru nunti in oradea( cu posibilitatea de deplasare),sonorizari puternice

Unde ne gasiti ?

Suntem prezenti oriunde  e nevoie de noi .
Efectuam deplasari in orice oras / tara !

Va rugam sa ne contactati pentru cereri de oferte personalizate sau informatii legate de serviciile noastre.Nu uitati sa precizati si un numar de telefon la care va putem contacta.

E-mail : contact@nuntibihor.ro
Telefon : 0742 909 832

Echipa Nunti Bihor – Oradea

www.nuntibihor..ro

GDPR – In scopul procesari mesajelor, cererilor si a onorarii acestora, Nunti Bihor colecteaza datele personale ale clientilor, respectiv numele, prenumele, numarul de telefon si adresa de email, in conformitate cu prevederile Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului European din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Fie ca ai o simpla intrebare, sau te-ai decis ca vrei sa fiu fotograful tau de familie si iti doresti sa rezervi o sedinta foto, mi-ar placea sa intram in contact.

Iti voi raspunde in cel mai scurt timp.