Nunta cu stil sau abordarea corecta a aspectelor  unei nunti

  Stilul unei nunti tine de toate aspectele pe care aceastea o caracterizeaza si aici amintim vestimentatia mirilor, locatia evenimetului, decorarea salii de festivitate, meniuri, etc. Toate aceste aspecte trebuie tratate cu deosebita atentie daca se doreste ca intreg evenimentul sa capete un stil caracteristic.

De obicei este bine  sa alegeti o tematica a nuntii cum ar fi: retro,modernista, futuristic, romantic etc.  Dupa ce ati ales tematica urmeaza sa planuiti fiecare aspect in parte si sa aveti grija ca toate elementele alese sa fie in concordanta. de exemplu nu alegeti o rochie foarte scurta sau decoltata excesiv daca tematica nuntii este romantica sau retro. Urmariti de asemenea ca restaurantul unde se va desfasura evenimentul sa corespunda tematicii alese.

Incercati sa decorati sala intr-o singura culoare sau maxim doua si aceasta culoare sa se regaseasca si in accesoriile vestimentare ale mirilor. Chiar machiajul miresei poate capata o nuanta aseemanatoare culorilor folosite la decorarea salii de restaurant daca acest lucru permite. A cum se folosesc foarte mult marturiile care se ofera invitatilor la nunta si e bine ca si acestea sa fie inspirate din tematica nuntii.

Este bine de asemeni sa se stabileasca de la inceput si sa se informeze fotograful si cameramanul care vor participa la eveniment despre stilul pe care vreti sa-l abordati pentru ca acestia sa implementeze si ei in editare aspecte potrivite cu tematica nuntii.

Aranjament cu stil la nunta