Fotograf botezuri

Oferta noastra pentru botezuri :

Luam parte la intregul eveniment … nu va faceti griji!

fotograf botez oradea 
foto video botez
cameraman evenimente
botezuri

Vom fi prezenti la acasa, la biserica pentru botezul religios si la restaurantul unde se va tine petrecerea. Propunem sa facem si o sedinta foto special pentru familia voastra – marita recent – in ziua evenimentului (intr-o locatie aleasa de voi). Numar minim de fotografii? Nu exista! Facem cat mai multe si cat mai frumoase! Adica nelimitat!

Veti primi fotografiile in format jpg, la o calitate foarte buna a imaginii, pe support DVD (personalizat cu o fotografie de la botez) si toate – absolut toate vor fi atent prelucrate.

In plus, veti beneficia de back-up 100% al imaginilor (timp de 1 an). Imi dau bine seama cat sunt de importante aceste amintiri pentru dumneavoastra si voi avea grija sa le pastrez!

Va prezentam oferta foto video botez , optional putem asigura si sonorizare.

~Pachet Silver~ 500 Euro

-Foto + Video FullHd

-stick usb

-Sedinta foto cu parintii

~Pachet Gold~ 650 Euro

-Foto + Video

– stick usb

-Sedinta foto cu parintii

-1 tablou tip A4

-Album foto tip fotocarte 20×20

~Pachet Platinum~ 1350 Euro

-Foto + Video + Sonorizare

-DVD personalizat

-Sedinta foto

-1 tablou tip A4 + 150 poze tip 10×15

-Tablou canvas 60×90 cm pe panza

-Album foto tip fotocarte 25×25

Pachet Ursitoare pentru Botez

Momentul ursitoarelor este un moment artistic pe care parintii l-au descris ” impresionant, comic, creativ, si magic, precum o aparitie din basm!” , ambientul magic ca de poveste…un  moment ce trezeste sentimente de emotie . Pret : Va rugam sa ne contactati telefonic : 0742 909 832.

Va oferim si serviciul de : Ursitoare pentru botez in Oradea cu posibilitatea de deplasare in alte localitati. Petrecerile tematice realizate de noi pot contribui atât la îmbogăţirea culturii generale a copiilor despre un popor sau tradiţiile sale, cât şi la distracţie prin intermediul costumaţiilor specifice, accesoriilor şi decorurilor tematice, special concepute şi personalizate de către noi. 

Personajele de basm, personajele Disney şi personajele tematice vin în ajutorul unei distracţii garantate!  ~Deplasarea in afara orasului Oradea nu este inclusa in pret~