Sedinta foto Trash the dress

Este mai mult ca sigur sa fi auzit in trecut despre termenul in fotografia de nunta numit: Trash the dress. Asta este atunci cand mireasa isi pune rochia ei din nou dupa nunta pentru a sefotografia intr-un mod mai „non-conventional” sau „non-traditional”. aceste imagini sunt utilizate de obicei pentru a evoca un sentiment socant si implica fotografii ale miresei in apa, cu rochia murdara sau distrusa partial. Aceasta tendinta a avut o oarecare popularitate in strainatate pe la inceputul anilor 2000 iar la noi incepe din ce in ce mai mult sa prinda viata.

 Trash the dress nu inseamna neaparat a distruge rochia si a o arunca la gunoi dar aceasta sedinta se face cu toate acestea fara a te preocupa de pastrarea integritatii rochiei de mireasa sau grija pentru curatenia ei pe care o ai in ziua nuntii.

 Toate aceste lucruri dau frau liber creativitatii tale si a fotografuluiColaborarea cu fotograful este esentiala si acesta poate sa nu fie neaparat cel care ti-a fotografiat nunta. Indiferent de alegerea miresei pentru sedinta foto, obiectivul este de a crea ceva diferit si distractiv.Personalitatea miresei poate iesi acum la suprafata si sa straluceasca profitand de lipsa audientei invitatilor de la nunta. Ideea este sa iasa in afara zonei de comfort si sa devina propriul ei model de moda, lucru pe care poate si l-a dorit intodeauna sa fie.

Majoritatea mireselor se afla intr-una din cele mai bune forme din viata atunci cand sunt in momentul nuntii lor. Acum este momentul sa faca asta si in mod sigur nu va regreta. Nu exista nici o presiune ci e nevoie doar de timp pentru a se juca in fata aparatului de fotografiat. Bineinteles nu trebuie uitat mirele. El este binevenit si deschide poarta unor posibilitati mult mai mari de exprimare. Alaturi de el mireasa va obtine captarea unor amintiri pretioase pentru tot restul vietii lor impreuna.

 Pentru a va bucura la maxim de aceasta experienta alege cea mai buna fotografie si atarn-o intr-un tablou pe perete. Prea multe din fotografii raman inchise intr-un hard-disk. Atunci cand o fotografie este expusa pe un perete ne putem bucure de ea in fiecare zi. Este un prilej de a impartasi povestea si aventura ei cu toti cei care va vor trece pragul casei in anii ce vor urma.